Tehnička rješenja

Otkriće zemljoradnje dovelo je do formiranja civilizacije kakvu danas poznajemo. Željno očekivani plodovi ljudskog truda, iako nerijetko nastali kao rezultat slučajnosti i radoznalosti, dobijeni su u masovnom obliku tek nakon analitičkog planiranja, testiranja, pripreme, realizacije i održavanja. Organizacija. Tehnologija. Inžinjering.

Iako kompanije nastoje svoje inovacije i tehnička rješenja razvijati i držati unutar kuće, učestale promjene na tržištu iziskuju da se dio poslova iz pomenutog domena prenosi na poslovne partnere koji su u stanju svojim vještinama doprinijeti uspjehu. Svjetski lideri su u mnogim branšama to već prepoznali i značajne dijelove inžinjerskih i tehničkih aktivnosti prenose na partnere.

Targer E&C pruža upravo to. Bilo da je klijentima potrebno da niveliraju periode oscilacija u poslovanju, ili da je za određenu ideju ili tržište potreban razvoj i inžinjering, ili, jednostavno, da je potreban kontinuiran i stabilan strateški partner − sposobni smo pružiti širok spektar usluga na polju inžinjeringa. Potpuno smo usvojili način razmišljanja po kojem je važno fokusirati se na funkcionalnost proizvoda ili usluge uvezivanjem tradicionalnih disciplina poput mehanike, elektrotehnike, informatike i komunikacija u jedan fukncionalan sistem.

Naš tim inžinjera, podržan i vanjskim partnerima tamo gdje je potrebno u prilici je pružiti ekspertizu stjecanu u mnogim branšama i aktivnostima, a ujedno klijentu donijeti i dodatnu vrijednost best practice rješenjima.

Kroz grane industrija u kojima nastupamo, bit će nam zadovoljstvo klijente podržati na sljedećim poljima:

  • Razvoj i konstrukcija mašina, uređaja i sistema
  • Industrijski dizajn
  • 3D modeliranje i prikazi
  • Proizvodni inžinjering
  • Energetski i okolinski inžinjering
  • IT inžinjering i digitalizacija