Teme edukacija:
- Menadžment i vodstvo
- Lean mgmt
- Six Sigma
- Upravljenje kvalitetom
- ISO 9001
- ISO 16949
- ISO 17025
- SCM i Logistika
- Metode rješavanje problema
- Krizni menadžment
- Normiranje operacija
- KPI / Pokazatelji

Edukacija

Industrijske organizacije ostvaruju i povećavaju svoj uspjeh između ostalog i kontinuiranim uvođenjem industrijskog načina razmišljanja kroz cijelu organizaciju i sve uposlenike. Pored misije, vizije i vrijednosti koje ispoljavaju te pored poslovne i tehničke kulture veoma važan faktor je i školovanje uposlenika u oblastima u kojima organizacije žele postati stručnije i konkurentnije. Tamo gdje klijent nije u mogućnosti školovanje sprovesti vlastitim resursima, eksterno školovanje se nameće kao fleksibilna i efikasna opcija.

Znanje kojim raspolaže i vrijednosti za koje se zalaže Targer E&C je spreman prenijeti klijentima i njihovim uposlenicima s ciljem povećanja njihove dugoročne spremnosti. Metodama standardnih predavanja, treninga i seminara te posebno razvijenih i prilagođenih edukacija po želji klijenta, osnažujemo stručne i upravljačke kapacitete ljudskih resursa.

Pored osposobljavanja u temeljnim oblastima industrijske kulture, kao npr. u osnovama organizacije, upravljanja kvalitetom ili uvođenja standarda ISO 9001, posebno smo ponosni što smo jedna od rijetkih organizacija u cijeloj regiji koja tržištu može ponuditi i vrhunske treninge iz oblasti Vitkog (Lean) menadžmenta, metoda Six Sigma ili uvođenja standarda automobilske industrije ISO TS 16949.

Naš edukacijski program smo prilagodili nivou razvoja industrije u regionu, kao i potrebama domaćih i inostranih klijenata, te nudimo sljedeći izbor usluga:

  • Stručni seminari i predavanja
  • Stručni kursevi i programi
  • Menadžerski seminari i kursevi
  • Mentoring za implementaciju standarda: ISO 9001, ISO TS 16949, ISO 17025
  • Implementacija metoda i sistema kroz cijelu kompaniju
  • Edukacijske brošure se nalaze u download sekciji.