Ljudski resursi

Svaka organizacija koja se takmiči na današnjim zahtjevnim tržištima, baveći se visoko specijaliziranim poslovima i proizvodima u uslovima turbulentnih promjena poslovnog okruženja, zna da ja za zadržavanje i povećavanje konkurentnosti od presudnog značaja adekvatno upravljanje ljudskim resursima. Lideri na tržištima su velikim dijelom lideri upravo zbog izvrsnog upravljanja ljudskim potencijalima.

Ekspertski tim Targer E&C-a kroz obimnu mrežu stručnih i rukovodećih kadrova u BiH i regionu u prilici je za brojne aktivnosti ili projekte u industrijskim djelatnostima okupiti odgovarajuće ljude. Svojim resursima, kao i resursima partnerskih eksperata i organizacija, proporučujemo se kao povjerljiva karika s ciljem odgovora na sva bitna kadrovska pitanja naših klijenata.

Ono što nas čini kompletnim partnerom, pogotovo za inostrane klijente i investitore, upravo je naša ekspertiza koja obuhvata cijeli spektar kadrova i branši u industrijskom okruženju. U poziciji smo angažovati najbolje stručnjake, od zanatlija do top menadžera i univerzitetskih profesora, uz raspon usluga od planiranja do dugoročnog ustupanja ljudskih resursa.

Sljedeće su usluge koje smo spremni ponuditi iz oblasti ljudskih resursa:

  • Strategija i planiranje ljudskih resursa
  • Procjena i razvoj ljudskih resursa
  • Odabir kadrova
  • Posredovanje prilikom pronalaska kadrova
  • Ustupanje ljudskih resursa