Vijesti

Novi projekat Targer E&C u automobilskoj industriji
3mar
Novi projekat Targer E&C u automobilskoj industriji
Sa novom 2022. godinom kompanija aft bosnia smještena u Živinicama je odlučila da na svom putu ka poboljšanju proizvodnih procesa za partnera odabere konsultantsku kuću Targer E&C.
Rast poslovanja kroz podršku BH industriji
26jan
Rast poslovanja kroz podršku BH industriji
Poslovni rezultati Targera iz godine u godinu rastu, i ukoliko pogledamo iza sebe, svaki novogodišnji rezime kroz proteklih šest godina donosi rast prometa, broja i obima projekata, rast izvedenih edukacija i konferencija (ako se uzmu i online konferencije), i rast broja uposlenih. Ponosni na sve što smo ostvarili kroz našu misiju da gradimo svoj biznis pomažući kompanijama BH i regionalne industrije da postanu još konkurentnije. A pritom da uživamo radeći svoj posao, gradeći kolektivni duh, pomažući svakom uposleniku da ostvaruje svoju vlastitu karijernu i životnu ambiciju.
Inovativnim poslovnim modelima do povećanja konkurentnosti
18dec
Inovativnim poslovnim modelima do povećanja konkurentnosti
Kako kroz inovativne modele poslovanja i razvoj vlastitih proizvoda bh.kompanije u realnom sektoru mogu povećati konkurentnost i privući kvalifikovane uposlenike? O ovoj i drugim temama razgovaralo se na dvodnevnom seminaru i radionicama “Targer Innovation Factory” u organizaciji kompanije Targer Engineering and Consulting.
Optimizacija proizvodnih procesa – Akulux
5nov
Optimizacija proizvodnih procesa – Akulux
Uspješne kompanije su sigurno one koje imaju povjerenja u svoje zaposlenike te grade atmosferu koja dopušta da zaposlenici nude ideje za poboljšanje i predlažu projekte optimizacije.
Lb.Profile, Doboj – Optimizacija poslovnih procesa upotrebom Lean metoda
2apr
Lb.Profile, Doboj – Optimizacija poslovnih procesa upotrebom Lean metoda
Kompanija LB.Profile iz Doboja proizvodi PVC sisteme prozora i vrata više od 50 godina, akumuliranim znanjem i naprednom tehnologijom koja je vrhunska u industriji PVC profila.
Lean transformacija i optimizacija kompanije Euro – Metali, Doboj Jug
16jan
Lean transformacija i optimizacija kompanije Euro – Metali, Doboj Jug
Sredinom decembra 2020. godine, kompanije Euro – metali je napravila prvi korak na putu Lean transformacije svojih procesa. Za saputnika na tom šestomjesečnom putu odabrali us našu kompaniju, Targer E&C, Sarajevo.
Targer u vrtlogu – Osvrt na 2020. godinu
21dec
Targer u vrtlogu – Osvrt na 2020. godinu
Mnogi će reći da godinu gospodnju 2020. treba zaboraviti, da bi najbolje bilo prespavati je. Ja neću. Nisam želio da se ova globalna pometnja desi, ali kad je već tu, onda sam se rukovodio modelom proaktivnog ponašanja-fokusiraj se na ono što je u tvojoj moći da uradiš. I evo sad pred kraj godine kad je Corona gripa odlučila i mene uključiti u svoje bezosjećajne statistike, odlučio sam opet da koristim vrijeme efikasno i napišem kakvog štiva. Ovim tekstom dajem osvrt na 2020. godinu iz ugla firme kojom rukovodim, firme Targer Engineering & Consulting.
Targer
Engineering & Consulting
Mi smo Vaš saputnik do efikasne i izvrsne organizacije
+387 33 846 213
+387 61 100 526
PRATITE NASZapratite nas na društvenim mrežama
Sve informacije i dešavanja možete dobiti putem naših profila na društvenim mrežama.
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us
https://targer.ba/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Targer Engineering & Consulting | Dzemala Bijedica 185 | 71000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina | Tel. +387 33 846 213 | E-mail: [email protected]
©2015-21 Targer. All Rights Reserved.

Sva prava zadržana. Targer.ba. 2021.