Targer vrijednosti

ZA KLIJENTE KOJI ŽELE NAJBOLJE

Targer vrijednosti

Targer E&C posluje s klijentima koji tačno znaju šta žele, a uvijek su predani tome da žele ono najbolje. Naša uloga na tom putu ogleda se u vidu vrhunske stručnosti, ali i izuzetnog karaktera.

Da bi kontinuirano sprovodio investicije i usluge s tako širokim spektrom aktivnosti, Targer E&C je odlučan u tome da se dokaže kao profesionalan i pouzdan partner. Ako za uspješnost realizovanog projekta opcionalno nudimo potpunu garanciju, onda garancija za povjerenje i pouzdanost nema alternativu. Upravo je na tim temeljima građena naša misija a pečat joj je integritet i profesionalna odgovornost.

Naš tim ima izoštrenu socijalnu antenu koju klijenti u praksi prepoznaju u vidu iznošenja iskrenog mišljenja o datoj poslovnoj situaciji, potkrijepljenog profesionalnom observacijom, bez lažnog ohrabrivanja.

Uspjehom i rastom naših klijenata želimo graditi put vlastitog uspjeha, pristupajući sa zadovoljstvom poslovnim izazovima. Etičke vrijednosti su beskompromisna kategorija. Iako se identifikujemo s konzervativnim vrlinama, karakter našeg tima je mješavina kreativne energičnosti i entuzijazma, s jedne, te snažnog praktičnog iskustva, s druge strane.

https://targer.ba/wp-content/uploads/2022/08/targervrijednosti-web.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
Uvijek na raspolaganju

Kontaktirajte nas

Na sve upite odgovaramo veoma brzo – bilo da Vas zanima cijena neke naše usluge ili samo želite informacije, Targer tim Vam u potpunosti stoji na raspolaganju. Kontaktirajte nas na jedan od ponuđenih načina ili nas posjetite u našem sjedištu u Sarajevu.
Sarajevo
Džemala Bijedića 185
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Pozovite nas
+387 33 846 213
+387 61 100 526