NAŠ TIM INŽINJERA VAMA NA RASPOLAGANJU

Tehnička rješenja

Otkriće zemljoradnje dovelo je do formiranja civilizacije kakvu danas poznajemo. Željno očekivani plodovi ljudskog truda, iako nerijetko nastali kao rezultat slučajnosti i radoznalosti, dobijeni su u masovnom obliku tek nakon analitičkog planiranja, testiranja, pripreme, realizacije i održavanja. Organizacija. Tehnologija. Inžinjering.

Iako kompanije nastoje svoje inovacije i tehnička rješenja razvijati i držati unutar kuće, učestale promjene na tržištu iziskuju da se dio poslova iz pomenutog domena prenosi na poslovne partnere koji su u stanju svojim vještinama doprinijeti uspjehu. Svjetski lideri su u mnogim branšama to već prepoznali i značajne dijelove inžinjerskih i tehničkih aktivnosti prenose na partnere.

Targer E&C pruža upravo to. Bilo da je klijentima potrebno da niveliraju periode oscilacija u poslovanju, ili da je za određenu ideju ili tržište potreban razvoj i inžinjering, ili, jednostavno, da je potreban kontinuiran i stabilan strateški partner − sposobni smo pružiti širok spektar usluga na polju inžinjeringa. Potpuno smo usvojili način razmišljanja po kojem je važno fokusirati se na funkcionalnost proizvoda ili usluge uvezivanjem tradicionalnih disciplina poput mehanike, elektrotehnike, informatike i komunikacija u jedan fukncionalan sistem.

Naš tim inžinjera, podržan i vanjskim partnerima tamo gdje je potrebno u prilici je pružiti ekspertizu stjecanu u mnogim branšama i aktivnostima, a ujedno klijentu donijeti i dodatnu vrijednost best practice rješenjima.

Razvoj i konstrukcija mašina, uređaja i sistema
Industrijski dizajn
3D modeliranje i prikazi
Proizvodni inžinjering
Energetski i okolinski inžinjering
IT inžinjering i digitalizacija
Targer
Engineering & Consulting
Mi smo Vaš saputnik do efikasne i izvrsne organizacije
+387 33 846 213
+387 61 100 526
PRATITE NASZapratite nas na društvenim mrežama
Sve informacije i dešavanja možete dobiti putem naših profila na društvenim mrežama.
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us
https://targer.ba/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Targer Engineering & Consulting | Tvornička 3 | 71000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina | Tel. +387 33 846 213 | E-mail: [email protected] | Impressum
©2015-22 Targer. All Rights Reserved.

Targer Engineering & Consulting
Radon Plaza Business Center
Tvornička 3,
Sarajevo, 71000,
Bosnia and Herzegovina
Tel. +387 33 846 213

E-mail: [email protected]
Impressum
©2015-22 Targer. All Rights Reserved.