Projekt menadžment

PODRŽAVAMO NAŠE KLIJENTE

Projekt menadžment

Targer E&C kao svoju specijalnost ističe projektni menadžment u industrijskom okruženju gdje sveobuhvatnim pristupom ostvaruje dodatnu vrijednost za klijente.

Projekat je kompleksna forma organizacije posla koja objedinjava brojne resurse, aktivnosti i objekte, a pri tome se često zanemaruje činjenica da se svaki uspješan projekat mora voditi kao de facto kompanija. On ima svoju misiju, ciljeve, resurse, strukture, budžet, troškove i, naravno, ocjenu uspješnosti.

Targer E&C kao svoju specijalnost ističe projektni menadžment u industrijskom okruženju gdje sveobuhvatnim pristupom ostvaruje dodatnu vrijednost za klijente. To se odnosi posebno na projekte direktnih stranih ulaganja gdje je ekspertska lokalna podrška na terenu od krucijalnog značaja za pokretanje i uspješnost ulaganja.

Uz operativni dio projekta našim klijentima osiguravamo najbolja moguća rješenja, bilo da se radi o izboru lokacije, pravno-administrativnim poslovima, stručnim i rukovodećim kadrovima, okolinskom upravljanju ili državnim poticajima za investiciju.

Podržavamo klijente kroz savjetovanje, planiranje i sprovođenje projekata. Zajedno s klijentima razrađujemo odgovarajući model saradnje. Kao najsveobuhvatniji model nudimo i tzv. totalni projekt-menadžment (ključ u ruke), pri čemu Targer E&C preuzima kompletno upravljanje projektom uz mogućnost da se po potrebi preuzme i puna odgovornost za njegovu uspješnost.

U okviru projekt-menadžmenta podržavamo sljedeće aktivnosti:

Planiranje strategije alokacije resursa
Planiranje poslovnih projekata
Kompletna realizacija investicije
Uspostava i pokretanje kompanije i/ili proizvodnje
Preseljenje kompanije i/ili proizvodnje
Širenje, smanjivanje i optimizacija proizvodnje i operacija
https://targer.ba/wp-content/uploads/2019/04/img-under-construction.png

Naši klijenti i njihova iskustva

Prenosimo Vam iskustva naših klijenata i partnera u saradnji sa nama.

Veoma jednostavna, a tako savršena rješenja za našu kompaniju!

IME I PREZIME

KOMPANIJA Jedan

Najvažnija stvar za nas su osvrti na detalje itd.

IME I PREZIME

Kompanija 3

Vrlo dinamičan tim sa nevjerovatno mnogo ideja koje su raspoloženi i sprovesti u djelo!

IME I PREZIME

WA Solutions