Novi projekat Targer E&C u automobilskoj industriji

3 Marta, 2022

Sa novom 2022. godinom kompanija aft bosnia smještena u Živinicama je odlučila da na svom putu ka poboljšanju proizvodnih procesa za partnera odabere konsultantsku kuću Targer E&C.

Trenutno, mladi i entuzijastični tim kompanije aft bosnia u saradnji sa Targer timom intenzivno radi na novom projektu. Trenutni fokus projekta je projektovanje layouta za novi proizvodno-skladišni objekat. Preseljenjem u novi objekat planirano je i zaposljenje do 200 novih kadrova, čime ova kompanija daje priliku ljudima raznih kvalifikacija da svoj posao obavljaju u sistemski organizovanoj sredini čiji je cilj da razvije kulturu kontinuiranog poboljšanja kod svakog radnika.

Nakon preseljenja u novi objekat doći će i do pokretanja novih projekata. Aft bosnia i Targer timovi će u naredna četiri mjeseca intenzivno raditi na optimiranju proizvodnih procesa vodeći se osnovnim principima Toyota Proizvodnog Sistema, odnosno Lean filozofije.

Kompanija aft bosnia je članica aft Holdinga i bavi se proizvodnjom funkcionalnih komponenata i cijevnih sistema za fluidnu tehnologiju u automobilskoj industriji, a kupci su, između ostalih, svjetski poznati proizvođači automobila poput Volkswagena (VW), BMW-a i mnogih drugih. Kao output-i cjelokupnog projekta između ostalih očekuju se smanjenje gubitaka u procesima, povećanje efikasnosti i produktivnosti svih resursa, jasno praćenje KPI-a i sl. Bitno je napomenuti da kompanija aft bosnia planira uvođenje novih proizvoda od novih kupaca, te se već kroz ovaj projekat pripremaju za olakšano planiranje novih proizvodnih kapaciteta, programa i procesa.

Sama kompanija ima tendenciju proširenja djelatnosti širom svijeta, a u našoj državi su odlučili da na tom putu koračaju zajedno sa konsulantskom kućom čija se profesionalnost ogleda u projektovanju rasporeda opreme i optimizacije proizvodnih procesa.

Targer
Engineering & Consulting
Mi smo Vaš saputnik do efikasne i izvrsne organizacije
+387 33 846 213
+387 61 100 526
PRATITE NASZapratite nas na društvenim mrežama
Sve informacije i dešavanja možete dobiti putem naših profila na društvenim mrežama.
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us
https://targer.ba/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Targer Engineering & Consulting | Tvornička 3 | 71000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina | Tel. +387 33 846 213 | E-mail: [email protected] | Impressum
©2015-22 Targer. All Rights Reserved.

Targer Engineering & Consulting
Radon Plaza Business Center
Tvornička 3,
Sarajevo, 71000,
Bosnia and Herzegovina
Tel. +387 33 846 213

E-mail: [email protected]
Impressum
©2015-22 Targer. All Rights Reserved.