Targer SOI - autentični bh. brend i edukacijama

Img

Konsultantska kuća Targer Engineering & Consulting (E&C) je planove za 2018. godinu ispunila u prvih 8 mjeseci ove godine, i završni kvartal predstavlja uvod u investicije u nove prilike, rast, kadrovsko osnaživanje i jačanje tržišne pozicije. Kao prva domaća konsultantska kuća sa punom stručnom i operativnom orijentacijom prema proizvodnji i unapređenju proizvodnje, Targer E&C nailazi na odličan feedback domaćih i međunarodnih proizvodnih firmi u Bosni i Hercegovini, i u ovoj godini aktivnosti širi i na druga polje konsaltinga, prije svega vlastiti Leadership program i unapređenje menadžerskih i mekih vještina.

Uz intenzivan konsultantski angažman u ključnim inžinjerskim i konsultantskim intervencijama u proizvodnji širom Bosne i Hercegovine, Targer E&C u 2018.godini radi i na implementaciji Targer Leadership Excellence Programa, te organizaciji poslovnih konferencija posvećenih proizvodnji, industriji i tehnologiji. Paralelno sa ovim aktivnostima, u 2018.godini realizovan je i niz otvorenih treninga, kako iz striktno proizvodnih oblasti, tako i sa polja razvoja menadžerskih i mekih vještina. Ideja je Targer E&C napraviti mjestom koje nudi potpunu uslugu za proizvodne firme, i koje okuplja stručnjake različitih profila i profesionalnih usmjerenja, i ova godina je u potpunosti potvrdila takvu tržišnu potrebu.

Do kraja godine bit će održani sljedeći otvoreni seminari i treninzi:

Septembar:

 Lean Six Sigma Green Belt

 Nabava – strateška i operativna

 Industry 4.0 – 4.industrijska revolucija

 IATF 16949:2016 Osnove i zahtjevi standarda

 IAT 16949:2016 Interni audit na

 Lean Six Sigma Yellow Belt

Oktobar

 Vještine prezentiranja i moderiranja

 Efikasno upravljanje skladištem

 HRM – Menadžment ljudskih resursa

 Upravljanje inovacijama i razvojem proizvoda

 Leadership – Vještine rukovođenja

Novembar

 SCM – Supply Chain Management

 Proizvodni i operativni menadžment

 Upravljanje kvalitetom

Decembar

 Upravljanje zalihama

 Produktivnost i normiranje operacija

 Operativna izvrsnost i efikasnost

Informacije o načinu prijave, cijenama kotizacija, sadržajima ovih treninga i vrijednostima Targer School of Industry su dostupne na sljedećem linku: [link]