Specijalnost:
Transport | Logistika

Linkedin profil

Sanjin Hamidović

Titula/Zanimanje: MEĐUNARODNI OTPREMNIK
Radna pozicija: DIREKTOR
Firma/Organizacija: CARGO-PARTNER D.O.O. SARAJEVO

Kratka biografija: Sanjin Hamidović, direktor je društva cargo-partner d.o.o. Sarajevo. Iskustvo u industriji transporta i logistike stekao je dugogodišnjim radom kako u domaćim i regionalnim, tako i u međunarodnim logističkim kompanijama, kao što su In Time i Intereuropa RTC. Radeći na raznim izvršnim i menadžerskim funkcijama, stekao je značajno iskustvo u organizaciji i upravljanju logističkim i transportnim procesima, u svim vidovima transporta i uslugama u vezi sa transportom. Kao najznačajnije, ističe iskustvo rada voditelja operacija u UPS-u, kroz koje je stekao uvid u način rada zasnovanog na kompleksnoj organizaciji i naprednim IT tehnologijama.
Rad u kompaniji cargo-partner smatra svojim najvećim izazovom do sada, ali i vrhuncem svoje karijere. Rad u cargo-partneru daje mu je čast i zadovoljstvo saradnje sa najboljima u transportnoj industriji na tržištu BiH i šire, te mogućnost da kroz izgradnju partnerskih odnosa sa svojim klijentima i partnerima u praksi svakodnevno opravdava naziv kompanije: cargo-partner.
Zagovornik je etičkog, socijalno i društveno odgovornog poslovanja. Pored toga, smatra da ekologija i briga za okoliš mora predstavljati zadaću svakog pojedinca i organizacije, pa tako i privrednih društava.

TRENER NA SLJEDEĆIM SEMINARIMA: