Specijalnost:
SCM - Supply Chain Management | Logistika | Nabava | Pregovaranje

Linkedin profil

Antonio Zrilić

Titula/Zanimanje: MAGISTAR EKONOMSKIH NAUKA
Radna pozicija: SCM and Strategy Consultant
Firma/Organizacija: Logiko d.o.o.

Kratka biografija: Antonio Zrilić - od 2007. godine radi sa poduzetnicima i vlasnicima kompanija, izvršnim menadžerima i profesionalcima kako bi im pomogao u profitabilnom rastu, povećanju produktivnosti i unaprjeđenju cash-flowa kroz savjetovanje, edukaciju i coahing. Proveo je niz uspješnih domaćih i međunarodnih projekata vezanih uz povećanje kapaciteta, optimizaciju procesa i smanjenja troškova (Irska, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Makedonija, BIH). Ima dugogodišnje iskustvo i certificirani je trener na području razvoja menadžmenta u području Supply Chain Managementa (logistika, proizvodnja i nabava).

Autor je jedinstvene metodologije kao što je Optimizacija zaliha u 6 koraka™i Sedam vještina za uspješno vođenje nabave™. Autor je knjige Upravljanje zalihama u šest koraka te je suradnik više stručnih časopisa i publikacija (Lider, Poslovni savjetnik, Ja trgovac, Progressive itd). Isto tako je autor programa za smanjenje zaliha i naručivanje StockOptimizer™.

Nosilac je certifikata: „CertifiedManagmentConsultant” (CMC); „Green Belt Six Sigma“; „SAP Solution Consultant Supply Chain Management” te mnogih drugih trenerskih i konzultantskih certifikata.

Član je više udruga kao što su Udruga za upravljanje lancem opskrbe, Hrvatska udruga za nabavnu djelatnost, Hrvatska udruga izvoznika i CISEX.

TRENER NA SLJEDEĆIM SEMINARIMA:

► EFIKASNO UPRAVLJANJE SKLADIŠTEM